Sinterklaasintocht

Lieve kinderen van Rijnsaterwoude,
 
Sinterklaas is weer in het land! En hij heeft ons laten weten het heel leuk te vinden als hij jullie zaterdag 20 november allemaal even kan zien als hij door ons dorp rijdt. Een aankomst met de boot bij de haven zag de Sint dit jaar niet zo zitten, maar daar is een goede oplossing voor gevonden.
 
Omstreeks 14.00 uur zal Sinterklaas beginnen aan een rondrit door het dorp, vergezeld van een aantal Pieten en natuurlijk de Pietenband. De tour begint bij de brug, gaat over de Herenweg naar de Zonnedauwlaan, Leidsevaartlaan, Kruizenmuntlaan, Waterlelielaan, Kalmoeslaan en via de Zonnedauwlaan weer terug naar de Herenweg. Over de Herenweg naar de Suyderbon, indien mogelijk via de Meerbon en de Van Wassenaerlaan weer naar de Herenweg om via de Kerkweg en Schoolstraat naar het eindpunt te gaan bij het Domplein.
 
Sinterklaas zou het heel leuk vinden als hij jullie allemaal langs de route ziet staan. Het is helaas niet de bedoeling dat iedereen achter de auto en de muziek aan gaat lopen en natuurlijk moeten we ook 1,5 meter afstand houden. Laten we er met z’n allen voor zorgen dat het niet te druk wordt rondom de Sint en zijn Pieten.
 
En denken jullie er ook nog aan om je kleurplaat op tijd in te leveren!
De winnaars zullen via de Facebookpagina en de website bekend worden gemaakt.