Afscheid burgermeester

Onze burgemeester, mevrouw Marina van der Velde – Menting, heeft aangegeven na ruim elf jaar burgemeester geweest te zijn van de gemeente Kaag en Braassem, aankomend weekend afscheid te nemen. U heeft het wellicht al vernomen via de media.

De burgemeester gaat in twee dagen tijd met een boot langs alle elf dorpen van de gemeente. Op zaterdag 30 oktober a.s. komt zij met aar gezelschap naar jachthaven ’t Venegat, naar verwachting vanaf 15.15 uur.

Iedereen is van harte welkom om de burgemeester gedag te zeggen en uit te zwaaien, hoewel dit noodgedwongen zal blijven bij een groet en een zwaai vanaf de kade. In verband met haar gezondheid zal de burgemeester zelf de boot niet verlaten.

Op het parkeerterrein bij de haven zal een dweilorkest aanwezig zijn en wordt er een drankje verzorgd door het Schoolhuis.

Vanuit een aantal verenigingen zullen er cadeautjes aangeboden worden.

Misschien zijn er kinderen die nog wel zin en tijd hebben om een tekening of iets anders voor de burgemeester te maken.

Alles zal in de buitenlucht plaatsvinden, dus laten we hopen dat de weergoden meewerken en dat we onze burgemeester een leuk en onvergetelijk afscheid kunnen geven namens alle inwoners van Rijnsaterwoude.